Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Badkamerrenovatie voor en na: 5 realisaties

Is je badkamer toe aan een grondige make-over? Of ben je de huidige inrichting wat beu en overweeg je een kleinschalige renovatie? Laat je dan inspireren door onze 5 voor en na foto’s van badkamerrenovaties. Klein, middelgroot of groot? Er is voor elk project en elk budget wel iets mogelijk!

 

5 badkamerrenovaties voor en na

RENOVATIE 1: totaalrenovatie van oude woonkamer
RENOVATIE 2: budgetvriendelijke renovatie van kleine badkamer
RENOVATIE 3: landelijke badkamer na middelgrote renovatie
RENOVATIE 4: badkamerrenovatie op zolder
RENOVATIE 5: een complete hedendaagse make-over

Tijd voor een renovatie van je badkamer? Ontmoet hier dan vrijblijvend badkamerspecialisten voor jouw project. Vul daarvoor ons contactformulier in.

 

RENOVATIE 1: totaalrenovatie van oude woonkamer

Badkamerrenovatie 1

Tom en Anna kochten in 2018 een bouwvallige woning en transformeerden de oude woonkamer tot een strakke en onderhoudsvriendelijke badkamer. Alle comfort is aanwezig: ruime inloopdouche, een luxueus vrijstaand bad en energiezuinige wandverwarming. De keuze voor diepgrijze keramische tegels in combinatie met het heldere wit zorgt ervoor dat de ruimte erg clean en ruim aanvoelt.

 

RENOVATIE 2: budgetvriendelijke renovatie van kleine badkamer

badkamerrenovatie na 2

Als starter wilde Wouter geen al te ingrijpende aanpassingswerken uitvoeren. Daarom koos hij ervoor om de verouderde badkamer te voorzien van een likje verf. De oude planchetten schilderde hij in het wit en het verkleurde behangpapier ruilde hij in voor een speels helderblauw. Zo had hij in een handomdraai een opgefriste en huiselijke badkamer dankzij een goedkope badkamerrenovatie.

 

RENOVATIE 3: landelijke badkamer na middelgrote renovatie

Badkamerrenovatie 3

In het huis van Anne-Marie en Caroline werd de oude badkuip ingeruild voor een hedendaagse variant. Daarnaast plaatsten ze ook een nieuwe tegelvloer in halfsteensverband en vervingen ze de oude wandpanelen. Door het massieve badkamermeubel uit te breken krijg je een groter ruimtegevoel in deze badkamer. Het eindresultaat is een charmant geheel dat de sfeer van een chique strandwoning ademt.

 

RENOVATIE 4: badkamerrenovatie op zolder

Badkamerrenovatie 4

Met de komst van hun 3e kindje vonden Bas en Verona hun huidige badkamer veel te klein. Daarom besloten ze hun tot dan toe ongebruikte zolderruimte te renoveren tot een hedendaagse badkamer. Aansluitend lieten ze ruimte voor een dressing. Handig wanneer je ’s ochtends druk in de weer bent om 3 jonge kinderen klaar te maken voor school. De grote dakramen zorgen voor voldoende lichtinval en helpen om manueel te verluchten.

 

RENOVATIE 5: een complete hedendaagse make-over

Badkamerrenovatie 5

Toen Maïté en Joachim in het huis van haar grootouders introkken, wilden ze eerst werk maken van een grondige badkamer renovatie. Ze verwijderden o.a. de wandtegels, wisselden het massieve badkamermeubel in voor een designmeubel en plaatsten een valse wand waarachter ze een grote inloopdouche installeerden. Ideaal om meer privacy te creëren tussen de diverse onderdelen.

 

Badkamerrenovatie op de planning? 
Vertrouw op de expertise van een badkamer-expert!

Het verbouwen van een badkamer is niet alleen een arbeidsintensieve klus, maar ook een waarbij er onverwacht extra kosten kunnen bijkomen. Daarom raden we aan om een ervaren badkamerspecialist in te schakelen. Zo ben je zeker van een badkamerrenovatie op maat. Een expert houdt niet alleen rekening met je persoonlijke wensen, maar bestudeert ook goed het technische plaatje zodat jouw droombadkamer binnen handbereik ligt.

Verschillende vakspecialisten vergelijken? Dat kan! Kom in contact met badkamer-experts actief in je regio, plan een ontmoeting en ontvang binnen enkele werkdagen offertes op maat. Start hier je aanvraag!